CursussenSpecialisatiecursussen   2018
Als eerste in Nederland zijn wij jaren geleden met de specialisatiecursussen gestart. En ze zijn nog steeds erg populair. Het doel was de Nederlandse trimmers en aanstaande trimmers meer inzicht te geven in de diverse rassen. Trimmers die meer willen weten, krijgen zo de gelegenheid om zich te verdiepen in een bepaald ras.

Er worden rasspecialisten aangetrokken die hun eigen ras komen bespreken en het trimmen van dat ras uitleggen, maar deze mensen bieden allemaal meer. Het zijn ervaren trimmers en/of fokkers met een uitgebreide kennis van de kynologie. Vandaar dat we heel vaak na afloop van trimmers horen, dat ze er zo veel van hebben opgestoken en ook nog een leuke dag hebben gehad. Daar proberen we ook altijd voor te zorgen. Veel trimmers en stagiaires hebben er veel voor over om naar ons toe te komen. Vaak hebben ze uren in de auto gezeten en moeten ze hun bedrijf soms een dag sluiten. Veel stagebieders bieden op deze manier ook hun stagiaire(s) een leuke en leerzame dag.

Wij zorgen ook dit jaar weer dat we op iedere cursusdag om lunchtijd een heerlijk chinees buffet klaar staat. Bij mooi weer kan er buiten gegeten en gedronken worden en soms wordt de cursus zelfs in de buitenlucht gegeven. Wij hopen u dan ook op één of meerdere dagen te mogen begroeten. En vergeet niet, dat als u als stagebieder het leuk vindt om met uw stagiaire(s) mee te komen, deze dag voor u kosteloos is.

De kosten per cursusdag bedragen nog steeds slechts € 50,00 inclusief BTW.

                         Overzicht cursussen

specialisatie cursussen
     
2018  19 Maart
VOL
           Labradoodle en Goldendoodle
                  VOL-VOL-VOL-VOL
Jetty van der Hulst / Monique van Vianen / Monja Hermans
             


16 April
           Teckel en Dandie Dinmont Terriër
Jessica Frijling23 April
VOL
Effileer techniek
VOL-VOL-VOL-VOL
Janice Sealy
VOL                14 Mei
            Engelse Cockerspaniel
Miranda Weeterings28 Mei


11 Juni


18 Juni


15 Juli


6 Aug
Waterhonden


West Highland White Terrier


Schnauzer middenslag


Open dag/Dreamteam trimwedstrijd


Labradoodle en Goldendoodle
Rosita Compagner


Elly Giesbers


Tonny Daanen


Jetty van der Hulst Specials


Jetty van der Hulst / Monique van Vianen / Monja Hermans

 
Inschrijven

Aan welke cursus wilt u deelnemen?: