Cursussen
Jetty van der Hulst Specials

Cursussen


Specialisatiecursussen   2018
Als eerste in Nederland zijn wij jaren geleden met de specialisatiecursussen gestart. En ze zijn nog steeds erg populair. Het doel was de Nederlandse trimmers en aanstaande trimmers meer inzicht te geven in de diverse rassen. Trimmers die meer willen weten, krijgen zo de gelegenheid om zich te verdiepen in een bepaald ras.

Er worden rasspecialisten aangetrokken die hun eigen ras komen bespreken en het trimmen van dat ras uitleggen, maar deze mensen bieden allemaal meer. Het zijn ervaren trimmers en/of fokkers met een uitgebreide kennis van de kynologie. Vandaar dat we heel vaak na afloop van trimmers horen, dat ze er zo veel van hebben opgestoken en ook nog een leuke dag hebben gehad. Daar proberen we ook altijd voor te zorgen. Veel trimmers en stagiaires hebben er veel voor over om naar ons toe te komen. Vaak hebben ze uren in de auto gezeten en moeten ze hun bedrijf soms een dag sluiten. Veel stagebieders bieden op deze manier ook hun stagiaire(s) een leuke en leerzame dag.

Wij zorgen ook dit jaar weer dat we op iedere cursusdag om lunchtijd een heerlijk chinees buffet klaar staat. Bij mooi weer kan er buiten gegeten en gedronken worden en soms wordt de cursus zelfs in de buitenlucht gegeven. De cursussen duren van 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.Wij hopen u dan ook op één of meerdere dagen te mogen begroeten. En vergeet niet, dat als u als stagebieder het leuk vindt om met uw stagiaire(s) mee te komen, deze dag voor u kosteloos is.

De kosten per cursusdag bedragen nog steeds slechts € 50,00 inclusief BTW.

U kunt zich door middel van het formulier onder aan de pagina inschrijven.
Wij attenderen u op de privacy verklaring


                         Overzicht cursussen

specialisatie cursussen
     
2019


             


               
           

 
Inschrijven