Flower Power

Zilverschoon 250ml

Flower Power
7.15 excl.BTW *Prijzen zijn exclusief btw
Artikelcode14020
Niet één voor alledaags gebruik maar specifiek voor probleem gevallen. Hotspots, huidschimmels, bacteriën. Het is een toevoeging aan de bekende lijn van FLOWER POWER shampoo. Uniek is dat het maar liefst 5% colloïdaal zilver bevat! Dus nu een uitleg van de unieke eigenschappen van colloïdaal zilver. In de eerste plaats hechten de zilvermoleculen zich aan virussen waardoor deze onderdrukt worden. Maar ook een brede antibacteriële werking en een specifieke bestrijdende werking bij enkele schimmels. Colloïdaal zilver is dodelijk voor eencellige ziekteverwekkers. Het is absoluut geen geneesmiddel maar een krachtig supplement.

Niet bewaren in de buurt van een magnetron of halogeenlampen. Niet met metaal in aanraking brengen. In de tegenwoordige tijd komen er steeds meer bacteriestammen welke resistent zijn voor antibiotica. Door colloïdaal zilver kan een bacterie niet meer ademen en stikt de bacterie. Resistentievorming is dus onmogelijk.

Weet u dat transpiratiegeur bij hond en mens wordt veroorzaakt door een bacterie? Door de antibacteriële werking van deze Flower Power shampoo wordt de huid beschermd en worden nare luchtjes voorkomen. Het is bovendien ook geschikt om de werktafel te ontsmetten. Colloïdaal zilver staat bekend als een natuurlijk antibioticum.
Wat ook zeker niet vereten mag worden het is een shampoo. De shampoo heeft een diepreinigende werking met een frisse geur.